KIME 

Otte fødder, fem habitjakker, 200 aviser og et kaos af grene og kviste. Velkommen til KIME!


KIME er en spektakulær nycirkusforestilling om det smukke i naturen. Vi vil lægge alle frustrationer, som vi har om klimakrisen, væk, og hermed tage skoven ind i rummet for at fylde det med en kime af håb.


Med halsbrækkende akrobatik, fysisk teater, operasang, dans og musik vil Acting for Climate skabe eksplosive og poetiske billeder af de ændringer vi som samfund må gå igennem. Akrobaterne kan vende om på, hvad der er op og ned, og kan derfor se verden fra et nyt perspektiv. Vil vi gerne invitere jer tilskuere til at se verden gennem akrobaternes øjne. Kime er en påmindelse om, alt det smukke, morsomme og flotte i verden, og alt dét, som er værd at kæmpe, demonstrere, strejke og brøle for.


Tanken med KIME er at tage et positiv 'take' på klimakrisen, bæredygtighed og miljøet. Ved at iscenesætte den frygt mange bærer på, men også iscenesætte alt det smukke og poetiske der findes, når vi først vover at åbne øjnene, er KIME en historie om håb. Vi tager publikum med på en rejse gennem alt det flotte, morsomme, smukke og positive i verden - alt dét, som er værd at kæmpe, demonstrere, strejke og brøle for og hermed inspirere dem til at handle for klimaet.
Forestillingen bygger på teorier fra klimapsykologien. Acting for Climate forsker i fysiske og konkrete elementer i de psykologiske barrierer, som forhindrer os mennesker i at handle. Tematisk handler forestillingen om, hvad der gør menneskeheden egnet til at enes om et fælles klima- og miljøprojekt. Med nycirkus favner forestillingen bredt, og minder os om alt det smukke og sjove i verdenen som er værd at kæmpe for.

© 2021 by Acting for Climate / actingforclimate@gmail.com

  • ACTING FOR CLIMATE FB
  • ACTING FOR CLIMATE IG